Inspiratievonken
MP9001826661
Zielevonk

De zielevonk, onze benaming van het het vijfde element. De symbiose van aarde, water, vuur en lucht. De oude Grieken spraken in dit kader over ether, de zieners uit India over atman, moderne wetenschappers over het nulpuntveld. We bedoelen waarschijnlijk hetzelfde. De zielevonk symboliseert ons diepste zelf, de essentie van ons wezen.


Bepaalde mensen inspireren ons met hun woorden, hun daden, of simpelweg hun aanwezigheid. De aanschouwing van een bijzondere film, of het horen van een muziekstuk bezorgt ons kippenvel. In al die gevallen slaat een vonk over. Het mooie is dat deze vonken ons eigenlijk herinneren aan wij we zelf ten diepste zijn. Anders zouden we de schoonheid en waarachtigheid immers niet herkennen!


Met onze workshops, trainingen en individuele trajecten begeleiden wij mensen in het hervinden van het contact met zichzelf. Wie ben ik en wat wil ik? Onze ervaring is dat op deze essentiŽle vragen als vanzelf antwoord wil ontstaan, vanuit de wijsheid die in ons allemaal besloten ligt.

Op alle, alle wegen
is er geen groter pijn,
is er geen groter zegen
dan met elkaar verbonden zijn

--Adri Bosch--