Sabina Oulham (1978)


Wie ben ik?


Allereerst kan ik op deze vraag zeggen dat ik moeder ben van vier prachtige kinderen en de levenspartner van Ruud. Geschenken die ik bijzonder koester. Het ervaren van het moederschap heeft mij veel gebracht. Dierbare wezens die dicht bij me staan in volle liefde. En die tegelijkertijd fungeren als spiegel voor mezelf. Mede dankzij hen, en mijn liefdevolle familie, heb ik in de loop der jaren een bewuste kijk op mezelf en het leven gekregen.

Ik probeer ieder moment echt te ervaren, dat kan fijn maar ook niet fijn zijn, maar altijd probeer ik te voelen waarom ik die omstandigheden op dat moment heb aangetrokken. Want dat is mijn waarheid: we creŽren zelf alles wat er in ons leven gebeurt en op ons pad komt.

Voor mij betekent dit innerlijk weten een manier van leven waarbij ik zelf volledige verantwoordelijkheid heb over mijn eigen leven. Iedere gebeurtenis in mijn leven vertelt iets over mijn innerlijke toestand. Dit heb ik vanaf jongs af aan al mogen ervaren. Daaronder gaat een diep gevoel van weten schuil dat ik hier op aarde ben voor een reden. Die reden is mij duidelijk geworden, en krijgt op steeds nieuwe wijze vorm.

We zien het leven niet zoals ze is, we zien het leven zoals wij zijn

--Anais Nin--