Inspiratiereizen | Afdrukken |  E-mailadres


De Reis

Herken je het gevoel dat je leven in meer of mindere mate op orde is, maar je toch niet volledig kan genieten van wat er hier en nu is? Dat je een verlangen voelt naar een zorgelozer, bewustere manier van leven, maar niet goed weet hoe daar nu mee te beginnen. Misschien heb je al eens geprobeerd om het geluk te vinden met een andere partner, andere baan, of in een andere stad, maar merkte je dat ook dat niet die blijvende vervulling gaf, waar je zo naar op zoek bent. Dan is dit waarschijnlijk het goede moment om met ons op Reis te gaan.

We zullen samen met jou ervaren hoe het voelt om daadwerkelijk in het hier en nu te zijn en te genieten. We stoppen de zoektocht buiten onszelf en gaan de reis naar binnen maken. We onderzoeken op een dieper niveau wie of je wat je werkelijk bent, beweegt, of juist stil doet staan. Het unieke aan de Reis is dat door een combinatie van bijzondere werkvormen we in een relatief korte periode tot een diep contact met onszelf geraken en gebieden verkennen die voorheen niet eens op de kaart stonden.

Voor wie
De Reis is bedoeld voor mensen die de motivatie hebben om zichzelf te onderzoeken en een verlangen naar een dieper bewustzijn kennen. De reis is een individuele ontdekkingstocht. Maar je zult merken dat je niet alleen onderweg bent.

Voor bedrijven, instellingen, vriendengroepen en families geldt dat de Reizen zich ook uitstekend lenen voor groepssessies. Neem hiervoor contact met ons op.