Programma


Dagdeel 1 - Het anker lichten (avondprogramma)
We onderzoeken op welk punt van jouw leven je nu staat. We kijken terug naar de weg die je tot op heden hebt bewandeld. Je geschiedenis. Wat neem je mee in je rugzak? Wat helpt je? En wat niet meer? Dit alles in een actieve werkvorm, met veel afwisselende oefeningen en ruimte voor creativiteit.

Dagdeel 2 - Schoon schip (ochtendprogramma)
We verkennen het universele in de mens. Dat wat we allemaal in ons dragen, maar niet altijd bewust gebruiken. We laten ons creatieve innerlijk spreken. En we maken ons lichaam vrij van negatieve blokkades. We spoelen onze ziel. We ervaren nieuwe lucht en ruimte.

Dagdeel 3 - Rustig vaarwater (middagprogramma)
In hoeverre staat dat wat we over onszelf denken en vinden ons in de weg om in alle vrijheid te mogen zijn wie we werkelijk zijn? Lukt het om met onze essentie in contact te komen? De natuur helpt ons. Zij is altijd in het hier en nu en is een dankbare spiegel.

Dagdeel 4 - Pleziervaart (avondprogramma)
We gaan kijken of we weer contact kunnen maken met ons onbezonnen, vrije innerlijk.

Dagdeel 5 - Een nieuwe koers?
We integreren de elementen en ervaringen van de reis tot nu toe. We krijgen een beeld, een visioen van onszelf. We helpen elkaar om dit beeld te verlevendigen en te verstevigen. We houden elkaar scherp en bouwen niet aan luchtkastelen.